If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
разликата във вурвенето между156 2.4jtd 136 коня и 140 коня
разликата във вурвенето между156 2.4jtd 136 коня и 140 коня
днес ХОДИХ да гледам една алфа 156 2.4jtd 136 коня качих се да я пробвам ама много мудна ми се видя откачих дебитомера и нямаше промяна? какво може да и има на тази кола? няма и никакъв старт неможе да превърти гуми
- Бате Енчо, тука ли са уа? Дай оши идно прееди да са ааа почнало бя.
- Кво да се почне, бе? Чакай бе, ти имаш ли пари да платиш?
- Ей го на - започна се.
И аз пробвах една и също ми се стори че не върви както трябва. Километрите бяха върнати и предполагам (съдейки от износването по педалите и волана) едно 100 хил. са върнати, а може и повече. Въпросът не е в това. Виждал съм на 300 000 км. и колата беше прекрасна.
При такава покупка диагностиката е задължителна, а дебитомерът е ... консуматив едва ли не.
Иначе разлика във вървежа между 136 и 140 к.с. едва ли може да усетиш. По-скоро по-новата и евентуално в по-добро състояние кола.
И ако този проблем може да се реши донякъде с диагностика, то аз се чудя защо толкова паднаха цените на модела с бензинов двигател
С този двигател обаче, признавам си, 156 ми е на сърце .
Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.
- Бате Енчо, тука ли са уа? Дай оши идно прееди да са ааа почнало бя.
- Кво да се почне, бе? Чакай бе, ти имаш ли пари да платиш?
- Ей го на - започна се.
И аз пробвах една и също ми се стори че не върви както трябва. Километрите бяха върнати и предполагам (съдейки от износването по педалите и волана) едно 100 хил. са върнати, а може и повече. Въпросът не е в това. Виждал съм на 300 000 км. и колата беше прекрасна.
При такава покупка диагностиката е задължителна, а дебитомерът е ... консуматив едва ли не.
Иначе разлика във вървежа между 136 и 140 к.с. едва ли може да усетиш. По-скоро по-новата и евентуално в по-добро състояние кола.
И ако този проблем може да се реши донякъде с диагностика, то аз се чудя защо толкова паднаха цените на модела с бензинов двигател
С този двигател обаче, признавам си, 156 ми е на сърце .
ас имам 140 коня и повярваи ми разликата е огромна ътре ще я карат на диагностика да видим ама ми казаха че тази е имала esp ама са му изгорили лампата защото светел и аирбека дедазнам те тея моите ьора я взеха ама на мен ми е съвестно малко дедазнам да е.....
Comment