Известие

Collapse
No announcement yet.

разликата във вурвенето между156 2.4jtd 136 коня и 140 коня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• разликата във вурвенето между156 2.4jtd 136 коня и 140 коня

днес ХОДИХ да гледам една алфа 156 2.4jtd 136 коня качих се да я пробвам ама много мудна ми се видя откачих дебитомера и нямаше промяна? какво може да и има на тази кола? няма и никакъв старт неможе да превърти гуми
    alfa 156jtd sportwagon

Ами какво да ти кажа колега, тестер му е майката за такава кола преди да я вземеш
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

- Бате Енчо, тука ли са уа? Дай оши идно прееди да са ааа почнало бя.
      - Кво да се почне, бе? Чакай бе, ти имаш ли пари да платиш?
      - Ей го на - започна се.

И аз пробвах една и също ми се стори че не върви както трябва. Километрите бяха върнати и предполагам (съдейки от износването по педалите и волана) едно 100 хил. са върнати, а може и повече. Въпросът не е в това. Виждал съм на 300 000 км. и колата беше прекрасна.
      При такава покупка диагностиката е задължителна, а дебитомерът е ... консуматив едва ли не.
      Иначе разлика във вървежа между 136 и 140 к.с. едва ли може да усетиш. По-скоро по-новата и евентуално в по-добро състояние кола.
      И ако този проблем може да се реши донякъде с диагностика, то аз се чудя защо толкова паднаха цените на модела с бензинов двигател
      С този двигател обаче, признавам си, 156 ми е на сърце .
      Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Първоначално публикувано от Andy
        - Бате Енчо, тука ли са уа? Дай оши идно прееди да са ааа почнало бя.
        - Кво да се почне, бе? Чакай бе, ти имаш ли пари да платиш?
        - Ей го на - започна се.

И аз пробвах една и също ми се стори че не върви както трябва. Километрите бяха върнати и предполагам (съдейки от износването по педалите и волана) едно 100 хил. са върнати, а може и повече. Въпросът не е в това. Виждал съм на 300 000 км. и колата беше прекрасна.
        При такава покупка диагностиката е задължителна, а дебитомерът е ... консуматив едва ли не.
        Иначе разлика във вървежа между 136 и 140 к.с. едва ли може да усетиш. По-скоро по-новата и евентуално в по-добро състояние кола.
        И ако този проблем може да се реши донякъде с диагностика, то аз се чудя защо толкова паднаха цените на модела с бензинов двигател
        С този двигател обаче, признавам си, 156 ми е на сърце .

ас имам 140 коня и повярваи ми разликата е огромна ътре ще я карат на диагностика да видим ама ми казаха че тази е имала esp ама са му изгорили лампата защото светел и аирбека дедазнам те тея моите ьора я взеха ама на мен ми е съвестно малко дедазнам да е.....
        alfa 156jtd sportwagon

Comment

Working...
        X